Animerade målningar

Jag byggde webbsidan Mydrawings för att undersöka hur Javascript-ramverket AngularJS kan fungera ihop med canvas-ramverket KineticJS och en backend service i form av Laravel. Användare kan skapa konto, logga in och skapa egna animerade "målningar" (just nu innebär det att sätta ut symboler och ställa in hastighet på dem, och det kan lätt byggas ut och bli ännu mer spännande!). Det finns ett publikt galleri där alla användares målningar visas.

Kund Personligt projekt

Datum 2014

Vad jag har gjort  Jag har programmerat javascript med ramverket AngularJS och KineticJS, här har jag också lärt mig ganska mycket om hur Grunt, Yeoman och Bower fungerar. Jag har programmerat PHP med ramverket Laravel, samt releasat det hela på plattformen Heroku. Eftersom backend och frontend är två separata applikationer, fick jag använda CORS för kommunikation. Jag lärde mig också mer om hur man kan arbeta med en responsiv canvas med KineticJS.

Länkar

Gå till Mydrawings

Github repo front-end kod

Github repo back-end kod

hem

Liknande

Hej!

Jag heter Stefan Nygard. Jag har jobbat flera år inom utveckling och design på både stora och mindre företag. Jag har också studerat design och programmering och har en masterutbildning i design.

Mer information om mig finns på min Linkedin sida.

upp   hem